[bvi]
  • Українська
  • English

Стережися шахраїв – сплачуй податковий борг тільки на бюджетні рахунки!

28.05.2021 в 15:23

Нещодавно Головним управлінням ДПС у Донецькій області було запроваджено постійну телефонну лінію з питань наявного боргу. Мабуть, навіть, ви самі чули приємний жіночий голос голосового роботу, який повідомляє інформацію щодо наявного боргу, а згодом отримували смс-повідомлення з посиланням за більш детальною інформацією на телефон 099-50-800-50. Не лякайтеся, це не шахраї, а інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення!

Відтепер жителі Донецького регіону можуть отримати автоматичне аудіо- та смс-повідомлення про актуальну податкову заборгованість, а за телефоном
099-50-800-50 – поспілкуватися зі спеціалістом податкової служби, з’ясувати, який борг і по яким податкам чи зборам рахується, причину виникнення, шляхи його погашення та рахунки, за якими його можна погасити.

Акцентуємо вашу увагу, що наявну заборгованість можна погасити, використовуючи ТІЛЬКИ! реквізити бюджетних рахунків, що розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Донецькій області за наступним посиланням http://dn.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/ Ні на які приватні картки чи рахунки Податкова Донеччини не приймає гроші в рахунок погашення боргу!

print