[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

26.03.2024 в 11:17

Щодень російські окупанти наносять значні руйнування населеним пунктам Донеччини. Водночас, атаки армії рф призводять до жертв серед цивільного населення. Станом на ранок 23 березня внаслідок обстрілів в області загинула одна людина, дві особи отримали поранення. Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…
Чиновників-зрадників, які співпрацюють з ворогом в окупаційних установах Маріуполя викрила СБУ. В результаті комплексних заходів слідчі Служби безпеки повідомили про підозри ще двом пособницям окупантів, які наразі допомагають ворогу встановлювати свої порядки в Маріуполі.
https://dn.gov.ua/…/sbu-vikrila-chinovnikiv-zradnikiv…
Для ветеранів та членів їх сімей розроблено чат-бот «Захисники Донеччини». Таким чином, кожен військовослужбовець, військовослужовиця та їхні родини, після повернення до цивільного життя може отримати якісні послуги від управління з питань ветеранської політики.
https://dn.gov.ua/…/dlya-veteraniv-ta-chleniv-yih-simej…
На Всеукраїнській олімпіаді з математики третє місце здобув 8-класник Микита Вальков із Краматорська. Цього року учнівські змагання тривали 5 днів в Ужгороді. Крім Микити Донеччину представляли ще 4 школяра.
https://dn.gov.ua/…/na-vseukrayinskij-olimpiadi-z…
На Донеччині 12,9 тисяч безробітних громадян приєднались до “Армії відновлення”. З початку дії проєкту видано більше 104 тисячі направлень, на виплату заробітної плати спрямовано 716 млн. грн. З 19 регіонів, які долучились до проєкту, серед лідерів Донеччина.
https://dn.gov.ua/…/na-donechchini-129-tisyach…
Бахмутська сирна крамничка запрацювала у Львові. Аліна Альгіна, яка евакуювалася з міста у 2022 році, розпочала нове життя у статусі ВПО. За рік переселенці вдалося відновити свою улюблену справу. Її замовники – переважко земляки, які приходять за звичними делікатесами, якими смакували у рідному Бахмуті.
https://dn.gov.ua/…/vpo-novi-umovi-nove-zhittya…

print