[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

26.03.2024 в 11:17

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Щодень російські окупанти наносять значні руйнування населеним пунктам Донеччини. Водночас, атаки армії рф призводять до жертв серед цивільного населення. Станом на ранок 23 березня внаслідок обстрілів в області загинула одна людина, дві особи отримали поранення. Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…
Чиновників-зрадників, які співпрацюють з ворогом в окупаційних установах Маріуполя викрила СБУ. В результаті комплексних заходів слідчі Служби безпеки повідомили про підозри ще двом пособницям окупантів, які наразі допомагають ворогу встановлювати свої порядки в Маріуполі.
https://dn.gov.ua/…/sbu-vikrila-chinovnikiv-zradnikiv…
Для ветеранів та членів їх сімей розроблено чат-бот «Захисники Донеччини». Таким чином, кожен військовослужбовець, військовослужовиця та їхні родини, після повернення до цивільного життя може отримати якісні послуги від управління з питань ветеранської політики.
https://dn.gov.ua/…/dlya-veteraniv-ta-chleniv-yih-simej…
На Всеукраїнській олімпіаді з математики третє місце здобув 8-класник Микита Вальков із Краматорська. Цього року учнівські змагання тривали 5 днів в Ужгороді. Крім Микити Донеччину представляли ще 4 школяра.
https://dn.gov.ua/…/na-vseukrayinskij-olimpiadi-z…
На Донеччині 12,9 тисяч безробітних громадян приєднались до “Армії відновлення”. З початку дії проєкту видано більше 104 тисячі направлень, на виплату заробітної плати спрямовано 716 млн. грн. З 19 регіонів, які долучились до проєкту, серед лідерів Донеччина.
https://dn.gov.ua/…/na-donechchini-129-tisyach…
Бахмутська сирна крамничка запрацювала у Львові. Аліна Альгіна, яка евакуювалася з міста у 2022 році, розпочала нове життя у статусі ВПО. За рік переселенці вдалося відновити свою улюблену справу. Її замовники – переважко земляки, які приходять за звичними делікатесами, якими смакували у рідному Бахмуті.
https://dn.gov.ua/…/vpo-novi-umovi-nove-zhittya…

print