[bvi]
  • Українська
  • English

Діяльність органів державної реєстрації актів цивільного стану Покровського району за 2018 рік.

21.01.2019 в 15:16

За статистичними даними Покровським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану та виконкомами сільських та селищних рад за 2018 рік складено   1358   актових записів цивільного стану.

З них:

–        про народження                  310

–        про смерть                             922

–        про шлюб                               92

–        про розірвання шлюбу       26

–        про зміну імені                      8

Народження в межах десяти та більше дітей зареєстровано виконкомами Новоекономічної селищної ради – 12,   Лисівської сільської ради -10,  виконком Малинівської сільської ради державну реєстрацію народження не проводив.

Покровським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану  визначена тенденція найпопулярніших імен дітей, які надавались батьками в минулому році.

Чоловічі імена –  Олександр, Кирило, Михайло, Артем, Дмитро.

Жіночі імена –    Софія,  Марія, Мілана, Єва.

Батьки  також надавали дітям старослов’янські та нетрадиційні імена.

Чоловічі імена – Аміль, Саркіс, Макар, Всеволод, Кир, Лев, Алан, Радомир, Мирон, Ельдар.

Жіночі імена – Даяна, Ліліана, Ніколь, Алісія, Амалія, Агата, Радміла, Рада, Ельнаре, Мадонна, Аделіна.

За бажанням батьків дітей називали іменами, які не відповідають правилам правопису  –  Альона, Даніїл, Даніл, Нікіта, Кіріл. А до рідковживаних імен  потрапили такі імена як  Тетяна, Віра, Ніна, Ірина, Роман, Павло, Йосиф.

В жодному виконкомі сільської та селищної ради кількість новонароджених не перевищувала кількості померлих. Водночас кількість актових записів про смерть перевищувала кількість складених актових записів про народження у виконкомах: Новоекономічної селищної ради – на 64, Гродівської селищної ради  –  на 45, Сонцівської та Срібненської сільських рад –на 25, Сергіївської та Лисівської сільських рад – на 21, Гришинської сільської  ради –  на 20.

Загальна кількість укладених шлюбів – 92, з них найбільше зареєстровано шлюбів  Лисівської та Миколаївської сільськими радами по 11; Гродівської та Новоекономічної селищними  радами по 10, Першотравневої сільською та Удачненської селищною радами  –  9. Не проводили державної реєстрації шлюбу виконкоми Миролюбівської, Піщанської та Сонцівської  сільських рад.

print