[bvi]
  • Українська
  • English

Діяльність органів державної реєстрації актів цивільного стану Покровського району за 2018 рік.

21.01.2019 в 15:16

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За статистичними даними Покровським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану та виконкомами сільських та селищних рад за 2018 рік складено   1358   актових записів цивільного стану.

З них:

–        про народження                  310

–        про смерть                             922

–        про шлюб                               92

–        про розірвання шлюбу       26

–        про зміну імені                      8

Народження в межах десяти та більше дітей зареєстровано виконкомами Новоекономічної селищної ради – 12,   Лисівської сільської ради -10,  виконком Малинівської сільської ради державну реєстрацію народження не проводив.

Покровським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану  визначена тенденція найпопулярніших імен дітей, які надавались батьками в минулому році.

Чоловічі імена –  Олександр, Кирило, Михайло, Артем, Дмитро.

Жіночі імена –    Софія,  Марія, Мілана, Єва.

Батьки  також надавали дітям старослов’янські та нетрадиційні імена.

Чоловічі імена – Аміль, Саркіс, Макар, Всеволод, Кир, Лев, Алан, Радомир, Мирон, Ельдар.

Жіночі імена – Даяна, Ліліана, Ніколь, Алісія, Амалія, Агата, Радміла, Рада, Ельнаре, Мадонна, Аделіна.

За бажанням батьків дітей називали іменами, які не відповідають правилам правопису  –  Альона, Даніїл, Даніл, Нікіта, Кіріл. А до рідковживаних імен  потрапили такі імена як  Тетяна, Віра, Ніна, Ірина, Роман, Павло, Йосиф.

В жодному виконкомі сільської та селищної ради кількість новонароджених не перевищувала кількості померлих. Водночас кількість актових записів про смерть перевищувала кількість складених актових записів про народження у виконкомах: Новоекономічної селищної ради – на 64, Гродівської селищної ради  –  на 45, Сонцівської та Срібненської сільських рад –на 25, Сергіївської та Лисівської сільських рад – на 21, Гришинської сільської  ради –  на 20.

Загальна кількість укладених шлюбів – 92, з них найбільше зареєстровано шлюбів  Лисівської та Миколаївської сільськими радами по 11; Гродівської та Новоекономічної селищними  радами по 10, Першотравневої сільською та Удачненської селищною радами  –  9. Не проводили державної реєстрації шлюбу виконкоми Миролюбівської, Піщанської та Сонцівської  сільських рад.

print