[bvi]
  • Українська
  • English

Зі світлом: ДТЕК повернув електроживлення майже 6 тисячам домогосподарств за добу

18.06.2022 в 11:35

За 17 червня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі знову повернули електроживлення майже 6 тисячам домогосподарств у 11 населених пунктах Донецької області, що страждають від постійних обстрілів. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повертати світло жителям Донеччини, щойно це стає можливим.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі провели ремонти  та повністю чи частково повернути світло у 11 населених пунктів Покровського та Бахмутського районів. Зі світлом домівки 5 935 родин. Найбільше – у Бахмутському районі, на складному Торецькому напрямку. Енергетики нарешті змогли провести там необхідний ремонт та заживити понад 4 тисяч домівок місцевих жителів, знеструмлених через обстріли 2 доби тому.

На Донеччині зберігається вкрай важка ситуація, особливо на півночі області. Ми просимо мешканців з розумінням ставитися до проблем з електропостачанням, оскільки тривалі обстріли постійно руйнують електрообладнання, лінії та енергопідприємств регіону.

Через регулярні обстріли без електропостачання лишаються 323 населених пункти Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 115 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Інформацію про відключення можна перевірити за допомогою чат-боту «ДТЕК Донецькі електромережі» в Viber або Telegram. Також можна зателефонувати до кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або написати в особисті повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Facebook.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print