[bvi]
  • Українська
  • English

Завдяки ДТЕК Донецькі електромережі світло знову отримують майже 6 тисяч родин Донеччині

15.02.2023 в 16:38

За добу спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли завдяки ремонтам повернути електрику у 19 населених пунктів, постраждалих через обстріли. Знову отримують електропостачання майже 6 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на виконання робіт, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій.
За 14 лютого фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання 19 населених пунктів Донецької області. знову з електрикою 5 853 родини.
Важка ситуація на Донеччині зберігається. За інформацією Міністерства оборони, ворог намагається взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, тож продовжує зосереджуватися на веденні наступів на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
Через безперервні бойові дії без світла поки що залишаються 123 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил
України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 357 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print