[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській районній державній адміністрації

26.03.2024 в 13:24

26 березня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Фоменка в змішаному форматі пройшло засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській районній державній адміністрації Донецької області (далі – координаційна рада). На нараді були присутні члени координаційної ради, а також головний спеціаліст управління сім’ї, молоді та масових заходів, національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Карина Шевченко.

Під час засідання було розглянуто два питання. Головний спеціаліст відділу з питань соціальної сфери управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Олена Маслова доповіла про реалізацію державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності закладами культури громад Покровського району.

Під час заслуховування другого питання т.в.о. начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Білозерської міської ради Наталія Макуха розповіла про механізм та шляхи вирішення питань з виконання вимог Закону України « Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» щодо усунення з публічного простору імперських стереотипів, міфів, норативів в Білозерській громаді.

print