[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації

27.03.2024 в 19:53

Під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Олександра Шевченка 27 березня пройшло засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації.
Під час засідання розглянули питання гуманітарної підтримки мешканців Донецької області, яка надається завдяки діяльності органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та волонтерів.
Звернули увагу також і на питання мінної безпеки в Донецькій області та досвід діяльності Рад з питань ВПО. Зокрема, послухали про роботу Ради ВПО при Сартанській селищній та Дружківській міській військових адміністраціях.
У підсумку обговорили найбільш проблемні питання у наданні допомоги населенню, яке постраждало внаслідок збройного конфлікту та окреслили шляхи покращення ситуації в умовах воєнного стану.

print