[bvi]
  • Українська
  • English

За добу ДТЕК Донецькі електромережі відновив електрику для 27 тисяч осель, знеструмлених через негоду та обстріли

22.04.2024 в 11:56

За вчора енергетики ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання 33 населених пунктів, що були знеструмлені через штормовий вітер та постійні бойові дії в регіоні. Світло знову повернулося в оселі 27 тисяч родин прифронтової області. Фахівці енергокомпанії докладають максимум зусиль для відновлення світла на Донеччині, щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів регіону у важкій ситуації постійних бойових дій.

21 квітня роботи аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі додала роботи негода – штормовий вітер ламав гілки, валив дерева та викликав низку відключень мереж. За добу енергетики відновили електрику у 30 населених пунктах, знеструмлених через негоду. Та повернули електропостачання у 15 500 домівок. Фахівці енергокомпанії продовжують працювати над відновленням електрики ще для 913 родин.

В той же час на Донеччині тривають активні бойові дії. Постійні обстріли продовжують руйнувати енергосистему регіону. За вчора енергетикам вдалося повернути світло в оселі 11 669 родин одного населеного пункту, постраждалого через обстріли.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 789 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print