[bvi]
  • Українська
  • English

В с. Лисівка відбулись районні спортивні заходи до Дня захисника України

15.10.2019 в 9:40

13 жовтня 2019 року в с. Лисівка Покровського району відбулись районні  спортивні заходи до Дня захисника України. На урочисте відкриття свята біля  пам’ятника загиблим  воїнам зібралися мешканці села, ветерани та воїни АТО й ООС, волонтери, представники органів місцевої влади та спортсмени. Відкрили мітинг Лисівьский сільський голова Юлія Кабанець, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Покровської РДА Лариса Федорціва,  депутат  Покровської районної ради Катерина Сахарова, голова ГО фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Сергій Васил’єв. Присутні на мітингу вшанували загиблих воїнів хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя пам’ятника. Бойовий дух під час заходу піднімали народний аматорський ансамбль Лисівського будинку творчості та дозвілля. А після концертної програми усіх присутніх частували смачною козацькою кашею.

На трасі с.Лисівка Покровського району відбувся відкритий Кубок Покровського району з велоспорту (крос-кантрі). Регламент змагань передбачав заїзди велосипедистів в різних категоріях: чоловіки, жінки, ветерани та люди з інвалідністю, юнаки, дівчата та діти різного віку.

Ініціатором проведення даних змагань виступила ГО «Велоклуб «Темп», на чолі з Миколою Саніним, він же суддя змагань, а фінансову підтримку надали Покровська райдержадміністрація і Покровська районна рада.

Головна мета змагань: зробити відпочинок активним та насиченим, показати цікаві веломаршрути Покровського району, покращити навички їзди на велосипеді та пропагувати велоспорт. Нам надзвичайно приємно, що такі змагання проводяться саме в Покровському районі. Проводячи змагання із велоспорту, ми заохочуємо громадськість до занять спортом та популяризуємо велорух зокрема. У змаганнях взяли участь близько 60 осіб різних вікових категорій з Покровського та Добропільського районів, Мирнограда, Новогродівки, Селидового, Добропілля, Покровська, Бахмута та м. Дніпро. Серед учасників змагань були спортсмени із школи олімпійського резерву і навіть чемпіон Європи з велоспорту.

print