[bvi]
  • Українська
  • English

В громадах Покровського району працюють Пункти Незламності, які створені органами місцевого самоврядування та місцевими військовими адміністраціями.

01.12.2022 в 12:34
30 листопада перший заступник голови Покровської райдержадміністрації Володимир КОЛОСОВ разом з в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації Владиславою ОСАДЧОЮ обстежили Пункти Незламності в Мирноградській та Гродівській територіальних громадах району.
У разі тривалого відключення світла чи надзвичайної ситуації мешканці, які не евакуювалися до більш безпечних регіонів країни, зможуть саме в Пунктах Незламності зігрітися, зарядити мобільні телефони, отримати питну воду, чай, доступ до мережі Інтернет й інформації про події, що відбуваються у країні та світі.
Інформацію щодо функціонування цих осередків безпеки їх адреси та місце розташування ви можете дізнатися в органах місцевого самоврядування та в місцевих військових адміністраціях.
План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.
Тримаємося разом!
 
print