[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в засіданні координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації

27.03.2024 в 16:08

27 березня відбулося засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Донецькій обласній державній адміністрації (далі – координаційна рада). Участь в режимі онлайн прийняли заступник голови райдержадміністрації Олександр Фоменко та начальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Надія Масло.

Під час засідання було обговорено та затверджено план роботи координаційної ради на 2024 рік. У рамках цього плану передбачається розгляд питань, пов’язаних із підтримкою української національної та громадянської ідентичності у сферах освіти та культури, а також розроблення та затвердження Програми з утвердження української національної та громадянської ідентичності в Донецькій області.

Крім того, на засіданні були розглянуті питання щодо проєктів у галузі громадянської освіти, запланованих на 2024 рік комунальним позашкільним навчальним закладом “Донецький обласний дитячо-молодіжний центр”, про залучення дітей та молоді до пластового руху в Донецькій області та про роботу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Костянтинівській міській раді.

print