[bvi]
  • Українська
  • English

Участь у нараді з питань фізичної культури та спорту

26.04.2024 в 15:42

25 квітня 2024 року Міністерством молоді та спорту України було проведено нараду з актуальних питань з розвитку сфери фізичної культури і спорту в двох східних регіонах України. Від Покровської райдержадміністрації участь в онлайн-нараді прийняла головний спеціаліст відділу з питань соціальної сфери управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Анжела Цурка.
Під час наради було розглянуто декілька питань.
Зокрема, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, під час свого виступу зазначив, що «Попри складнощі воєнного часу та часткову окупацію, робота щодо розвитку спортивної сфери Донецької області триває. Велика увага наразі приділяється налагодженню функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, а також забезпеченню умов для масового спорту завдяки плідній діяльності центрів «Спорт для всіх», за допомогою реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».
Начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов подякував Міністерству молоді та спорту України «за допомогу у вирішенні нагальних питань. Нині практично вся територія Луганської області окупована російськими військами, і це є основною проблемою. Але, наскільки це дозволяють умови сьогодення, триває фінансування заходів щодо розвитку сфери фізичної культури та спорту, зазначених у відповідній регіональній Програмі».
Заступник директора департаменту спорту вищих досягнень Міністерства молоді та спорту України – начальник відділу літніх олімпійських видів спорту Нельсон Гайріян розповів про бронювання членів збірних команд України, врегулювання переходу спортсменів із Донецької та Луганської областей до інших регіонів України та інші.

print