[bvi]
  • Українська
  • English

Сімейний оздоровчий табір “Гармонія” знову подарував незабутні враження людям з інвалідністю

23.08.2019 в 8:46

Вже 10 років поспіль радує людей з інвалідністю своїм теплом та ніжністю, дарує їм радісні зустрічі, незабутні враження, хороший настрій та дружні відносини сімейний оздоровчий табір «Гармонія», який фінансується в рамках програми проектів і програм підтриманих управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та в рамках заходів Комплексної цільової програми «Піклування» Покровського району.

В чудовому місті Донеччини, на узбережжі Азовського моря, а саме: Білосарайська коса вілла «Лагуна», вже не вперше тут розташувався сімейний оздоровчий табір «Гармонія», в якому в цьому році оздоровились 35 осіб з різних сіл Покровського району, міст Покровськ та Краматорськ.                         Головне завдання проекту оздоровити людей не санаторної групи разом з батьками, гарно відпочити і набратися нових сил та позитивних емоцій.    Організатори табору попіклувалися про те, щоб були створені не тільки хороші побутові умови, а й зроблено все задля гармонійного творчого, інтелектуального та фізичного розвитку учасників табору, а особливо, щоб кожна дитина мала можливість зміцнити здоров’я, загартувалася, набралася сил до нового навчального року.

В таборі було справжнє змістовне дозвілля з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими майстер-класами, конкурси , вікторини, змагання, театралізовані вистави, тематичні дні, рольові ігри, які були розроблені для кожної вікової групи учасників табору. Святкували Дні народження, День Нептуна, малювали на асфальті, організували флешмоб, провели круглий стіл з батьками, які виховують дітей з інвалідністю на тему «Знай свої права», розповіли про Інклюзивне навчання та безперешкодний доступ до інфраструктури. Перебуванняі в таборі залишили багато захоплюючих спогадів.

Все це стало можливим завдяки спонсорам, які підтримали наш проект, тож хочеться щиро подякувати: районній владі. АПК-ІНВЕСТ, Територіальному центру Покровського району, адміністрації віли «Лагуна», увага яких пильно прикута до особливостей відпочинку людей з інвалідністю.

Для кожного з нас проект дав можливість відпочити на морі, знайти нових друзів, отримати силу-силенну вражень на все життя.

 

print