[bvi]
  • Українська
  • English

Суспільно корисні роботи в Покровській громаді тривають.

30.08.2023 в 14:09

Фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області продовжують активну роботу щодо забезпечення зайнятості безробітних осіб. Суспільно корисні роботи – це один із напрямків забезпечення тимчасової зайнятості таких осіб із гарантованим заробітком.
В Покровській громаді суспільно корисні роботи стартували восени минулого року і користуються досить великим попитом. У поточному році до лав «Армії відновлення» в нашому регіоні стали 265 українців.
На час відсутності підходящої роботи безробітні особи, які знаходяться на обліку в Покровському міському центрі зайнятості, залучені до суспільно корисних робіт з розвантаження та пакування гуманітарної допомоги.
У період залучення до зазначеного виду робіт за особою зберігається статус безробітного, оплата праці у розмірі не нижче мінімального розміру проводиться із джерел Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. З безробітними укладається строковий трудовий договір на період виконання робіт, і кількість періодів участі людей в суспільно корисних роботах не обмежено.
Робота в Покровській громаді по залученню до суспільно корисних робіт працездатних осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, триває.

print