[bvi]
  • Українська
  • English

Соціальні послуги для мешканців Покровської громади

22.05.2023 в 21:53

         18 травня в Покровському міському центрі зайнятості Донецької області відбулась онлайн зустріч для безробітних громадян із залученням і ахівця Денного центру соціально-психологічноїдопомоги особам, що зазнали домашнього та гендерно зумовленого насильства, Ольги Тарасенко.

       Метою цього заходу стало ознайомлення з роботою центру, адже тут можна не тільки захиститися від кривдника, а й отримати комплексну консультативну, психологічну, юридичну та соціальну допомогу від кваліфікованих спеціалістів.

    «Я запевняю, що цей центр стане маяком надії для тих, кому вже немає на кого розраховувати та де шукати допомоги та захисту. Кваліфікованіспеціалісти допоможуть особам, що зазнали різнихформ насильства, відновити внутрішню силу та розпочати повноцінне та вільне від страху життя»,- зауважила Ольга Тарасенко.

    Наразі рівень агресії зростає. Під час війни люди мають велику кількість факторів вразливості. Тож дуже добре, що є центр, який всебічно підтримується місцевою владою та є частиною системи запобігання та протидії домашньому насильству на місцевому рівні.

print