[bvi]
  • Українська
  • English

Ще 4,3 тисячі родин зі світлом на Донеччині: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує ремонти мереж після обстрілів

21.04.2024 в 11:06

20 квітня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли дістатися низки пошкоджень мереж та відремонтувати їх з дозволу військових. Це дозволило повернути електропостачання в домівки 4,3 тисяч родин прифронтової Донеччини. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно це стає можливим та військові дозволяють розпочати відновлювальні роботи.

За вчора спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося усунути низку пошкоджень мереж після обстрілів. Завдяки цьому доступ до електропостачання знову мають 4 307 родин, чиї домівки були знеструмлені внаслідок обстрілів.

На Донеччині зберігається важка ситуація через обстріли. За інформацією Національної поліції, за останню добу обстріляні 10 населених пунктів Донеччини. Усього ж за вчора зафіксовано 1,6 тисяч ворожих обстрілів.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 788 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print