[bvi]
  • Українська
  • English

Шановні жителі району!

31.12.2019 в 0:01

Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового 2020 року та Різдва Христового!

Від імені районної державної адміністрації та районної ради щиро вітаємо кожного з вас із світлими і радісними святами – Новим 2020  роком та Різдвом Христовим.

         Новий рік – це не просто початок нового відліку часу, це нові надії, успіхи, перемоги й іноді гіркі поразки, що роблять нас мудрішими, а наше життя – цікавим і змістовним, це реалізація власних мрій і відхід від минулих образ, це нова сторінка у книзі життя, яку кожен пише своїми діяннями і думками.

Тому  на порозі Нового 2020 року більш за все бажаємо всім нам миру! Миру нашій країні, кожній родині!

Тож нехай у наступному році кожен з нас буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрашньому дні.

         А фортуна нехай супроводжує всі миті нашого життя і допомагає у здійсненні найнеймовірніших задумів. Не зупиняйтеся на досягнутому, ідіть вперед, адже дорогу долає той, хто йде!

Хай осяйна Різдвяна Зоря освітить вас добрим здоров’ям, родинним благополуччям, миром і злагодою зігріває ваші серця й оселі, дітей і онуків та об’єднає усіх нас –  і тих, хто зустріне ці свята у дружньому сімейному колі, і тих, хто волею долі знаходитиметься далеко від рідної домівки.

Світлої долі, нових задумів і звершень вам, а негоди нехай залишаться у році, що минає.

           Мудрості всім нам, успіху, достатку, добра та взаєморозуміння.

 

         З Новим роком вас та Різдвом Христовим!

print