[bvi]
  • Українська
  • English

Семінар-тренінг на тему: “Електронні сервіси ДПС України”

08.10.2019 в 13:06

У ЦОП Мирноградської ДПІ та Ясинуватсько-Авдївської ДПІ Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області відбувся семінар-тренінг з представниками ОСББ на тему: «Електронні сервіси ДПС України та переваги користування електронним цифровим підписом».

Старший державний інспектор Мирноградської ДПІ Інна Конопльова розповіла, що завдяки роботі електронних сервісів ДПС України платники податків мають можливість надати податкову звітність, отримати необхідну послугу, довідки чи інформацію не виходячи з офісу чи дому.

Для цього платнику необхідно отримати електронний цифровий підпис (сертифікат кваліфікованого електронного підпису) у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (надавачі електронних довірчих послуг).

Платникам наглядно продемонстровано механізм подачі річної податкової та фінансової звітності з використанням ЕЦП через електронний кабінет платника. Також було роз’яснено яким чином перевірити облікові данні, зокрема включення до реєстру неприбуткових організацій, стан розрахунків з бюджетом.

Захід проведено у форматі діалогу: «питання-відповідь-демонстрація».

Консультації та практичну допомогу платники можуть отримати у центрі обслуговування платників Мирноградської ДПІ та Ясинуватсько-Авдївської ДПІ Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області за адресою: м.Мирноград, вул.Центральна,19.

print