[bvi]
  • Українська
  • English

Про облік трудової діяльності в «Електронній трудовій книжці» організаціям Покровського району

22.06.2020 в 14:34

19 червня 2020 заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександра Васильева провела зустріч з кадровиками організацій Покровського району щодо оцифрування електронної трудової книжи.

Заступник начальника відділу відмітила , що до оформлення сканкопій трудової книжки є особливі вимоги: копії мають бути кольоровими; сканувати слід усі сторінки, включно з відмітками про навчання, службу, декретну відпустку, виправлення, нагороди чи відзнаки; наявність деяких записів може впливати на розмір пенсії, передбаченої Законом України «Про особливі заслуги перед державою». Для якісної обробки даних система допускає не більше 50 файлів форматів jpg та pdf. Розмір файлу pdf не повинен перевищувати 1 мегабайт. Електронні трудові книжки підписуються виключно електронним підписом підприємства або електронним підписом, який працівник отримав особисто.

Олександра Васильєва зазначила, що безумовним плюсом «Електронної трудової книжки» є те, що інформація, яка є в електронній трудовій книжці, вже підтверджена і в майбутньому не виникне проблем з неправильним заповненням та визнанням недійсними записів або ситуацією, коли запис в книзі вносився фіктивно, без нарахування податків і подання відповідних звітів.

print