[bvi]
  • Українська
  • English

Перший заступник голови Покровської РДА, Володимир КОЛОСОВ разом із заступником Олександром ФОМЕНКО та в.о начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Владиславою ОСАДЧОЮ прийняли участь в обласній онлайн нараді щодо функціонування пунктів незламності.

04.01.2023 в 22:36

Під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна було проведено нараду щодо функціонування пунктів незламності та обговорили проблемні питання їх забезпечення генераторами, паливно-мастильними матеріалами, іншим обладнанням та устаткуванням для швидкого реагування на погіршення погодних умов, яке за даними УкрГідроМетЦентру очікується найближчими днями.

«Безперебійне функціонування пунктів незламності є запорукою більш комфортного проходження зимового періоду в області, враховуючи постійні атаки російської федерації на енергетичну систему країни. Керівництвом держави приділяється велика увага нашій роботі, адже Донецька область знаходиться в зоні проведення активних бойових дій. На території області працює 185 Пунктів незламності, один був знищений російською окупаційною армією. Я закликаю усіх керівників громад приділити особливу увагу забезпеченню пунктів паливно-мастильними матеріалами для генераторів, паливом для булер’янів, продуктами харчування та посудом, адже з настанням холодів кількість відвідувачів збільшиться у рази», – наголосив під час наради Вадим Філашкін.

Нагадаємо, що у пункті незламності мешканці області можуть зарядити свої пристрої, скористатись мережею Інтернет за наявності, випити гарячих напоїв, перебуваючи у комфортних умовах завдяки наявності альтернативного джерела опалення. Графік роботи пунктів незламності – цілодобовий, тобто кожна людина може прийти до початку комендантської години та перебувати в ньому до ранку.

 

print