[bvi]
  • Українська
  • English

Онлайн-засідання колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

31.03.2023 в 19:22

Керівник управління з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, разом з головним спеціалістом, взяли участь в онлайн-засіданні колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації (платформа Google Meet).

В засіданні колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації взяли участь структурні підрозділи у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міських, селищних, сільських рад, райдержадміністрацій, військових адміністрацій, керівники обласних комунальних закладів та установ, які знаходяться у сфері керування управління.

На колегії управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації були розглянуті такі питання:
1. Про обласний план заходів національно-патріотичного виховання на 2023 рік.
2. Про роботу молодіжних центрів в умовах військової агресії Російської федерації.
3. Про моніторинг реалізації у 2022 році плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року у Донецькій області.
4. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у 2022 році

print