[bvi]
  • Українська
  • English

Огляд та перевірка укриттів на території Покровської громади

22.06.2023 в 21:00

22 червня 2023 року голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ здійснив огляд та перевірку укриттів на території Покровської громади.
За дорученням керівництва Донецької обласної військової адміністрації сьогодні відбулося обстеження найпростіших укриттів на території Покровської громади. За результатом виявлених певних недоліків представниками ДСНС існувала загроза безпеки громадян. Однак, за сприянням начальника Покровської МВА Сергія Добряка, були прийняті необхідні заходи для їх усунення.
«За дорученням заступника начальника ДонОДА Вадима Філашкіна, була здійснена перевірка виправлення недоліків, відповідно до необхідних вимог до найпростіших укриттів. З метою забезпечення безпеки громадян, було одразу розпочато роботу над поліпшенням умов перебування мешканців в укриттях під час надзвичайних ситуацій, зокрема під час бомбардування або артилерійського обстрілу», – зазначив начальник РВА Володимир Замотаєв.
Найважливішими вимогами до найпростіших захисних споруд є доступність та наявність належних умов для людей, що перебувають у них. Це означає, що укриття повинні бути доступними цілодобово та забезпечувати необхідні умови для перебування на певний час. Серед таких умов важливими елементами є наявність води, вогнегасників та біотуалетів та місць для сидіння, стільльців та лавочок.
Керівництво Покровської МВА зазначило, що будуть продовжувати роботу з підтримки та поліпшення укриттів, щоб забезпечити належні умови перебування людей під час надзвичайних ситуацій. Ці заходи мають на меті створення безпечного та захищеного середовища для мешканців Покровської громади.

print