[bvi]
  • Українська
  • English

Очільник Покровського району Володимир ЗАМОТАЄВ привітав військовослужбовців на урочистому заході до Дня територіальної оборони України.

05.10.2022 в 8:56

Міцна територіальна оборона — це сила спротиву кожної громади. На неї розраховує країна. Патріотизм та підготовленість членів ТРО є надійною та гарантованою допомогою у захисті держави від російської агресії.
Добровольці, чоловіки та жінки, не вагаючись, з перших днів повномасштабного вторгнення росії стали бійцями та членами добровольчого формування.
Почесні грамоти Покровської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації за зразкове виконання військового обов’язку, мужність, захист незалежності, територіальної цілісності України від російської агресії вручив начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв військовослужбовцям. «Прийміть щирі вітання з професійним святом. Ви стоїте на варті спокою кожного мешканця району мужньо охороняєте кордони від ворога. Міцна територіальна оборона – це сила, що присутня у кожній нашій громаді на неї розраховує вся країна. Ви є невіддільною частиною національного спротиву. Ваші патріотизм та військовий вишкіл – надійна та гарантована допомога у захисті рідної землі від російської агресії. Зі святом вас! Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, терпіння. Перемога буде обов’язково за нами й найближчим часом. Я в це вірю!» – привітав присутніх Володимир Замотаєв.

print