[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

07.04.2023 в 10:47

05 квітня 2023 року в гуманітарному хабі м. Вінниця відбулася зустріч фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області з мешканцями Маріупольської територіальної громади.

Під час заходу спеціалісти відповіли на запитання щодо умов призначення пенсії за віком, особливостей перерахунку пенсій учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, отримання електронних довідок про стаж та заробітну плату тощо.

Учасникам заходу також надані інструкції про порядок дій щодо призначення пенсії у разі втрати трудової книжки.

Крім цього, фахівці нагадали про переваги та можливості електронних сервісів Пенсійного фонду України та продемонстрували, як авторизуватися в особистому кабінеті на вебпорталі Пенсійного фонду України //portal.pfu.gov.ua.

Актуальні новини та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, субсидій, пільг та страхових виплат дивіться на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та в телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

06 квітня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних виплат квітня та страхових виплат.

На пенсійні виплати спрямовано 1093,7 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 07 квітня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 13 квітня.

На пенсійні виплати військовослужбовців спрямовано 168,3 млн грн.

Субсидії та пільги за березень 2023 року профінансовано в повному обсязі.

На страхові виплати спрямовано 224,3 млн грн (в тому числі 4,2 млн грн на оплату лікарняних).
#ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати #Донеччина #виплати #ВПО

6 квітня 2023 року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели виїзний прийом в смт Дробишеве Лиманської громади.

Місцеві жителі отримали практичну допомогу у вирішенні питань пенсійного забезпечення, житлових субсидій та пільг, були поінформовані про способи отримання послуг та про можливість консультуватися із спеціалістами Головного управління за окремими номерами телефонів:
+38 091 910 13 50,
+38 095 348 10 05

Графік виїзних прийомів жителів Лиманcької ОТГ та м. Святогірська дивіться за посиланням https://cutt.ly/h7uSOeN

Слідкуйте за нашими новинами, отримуйте корисну інформацію – підписуйтесь на фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-канал https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

07.04.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням –http://surl.li/gdsul

 

 

print