[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

21.03.2023 в 18:17

20 березня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних та страхових виплат, субсидій та пільг.

На пенсійні виплати спрямовано 3898,9 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 20 березня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 25 березня.

Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.

Субсидії та пільги за лютий 2023 року профінансовано в повному обсязі.

На страхові виплати спрямовано 209,7 млн грн (в тому числі 17,1 млн грн на оплату лікарняних). #ГоловнеуправлінняПенсійногофондуУкраїнивДонецькійобласті #фінансування #пенсії #субсидіїпільги #страховівиплати

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

21.03.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням – https://bit.ly/3lksB76

17 березня 2023 року головні спеціалісти відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Маргарита НЕЩЕРЕТ та Ірина АРАП провели онлайн-зустрічі з тимчасово непрацюючими громадянами, які перебувають на обліку в Мирноградському та Великоновосілківському центрах зайнятості.
Фахівці Фонду поінформували учасників зустрічей про послуги, що можливо отримати за допомогою сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та розповіли про зручні способи авторизації на ньому.
Також розглянуто порядок завантаження сканованих копій трудової книжки до особистого кабінету Вебпорталу для подальшого оцифрування та збереження важливої інформації про трудову діяльність.
Як завантажити сканкопії трудової книжки для оцифрування дізнавайтеся за посиланням 👉 https://bit.ly/3YeDaXv.
Збережіть дані про трудову діяльність за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/.

Дивіться відеоінструкцію, як завантажити сканкопії трудової книжки для оцифрування на вебпортал електронних послуг ПФУ  https://bit.ly/3RIy0As

Вимоги до банківського рахунку для зарахування пенсії дивіться за посиланням  https://cutt.ly/bZjZ6uJ
print