[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

23.04.2024 в 20:00

Протягом доби під прицілом ворога були населені пункти Донеччини. Станом на ранок 23 квітня в області загинули двоє людей. Є значні руйнування. Всього росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Внаслідок удару по Костянтинівці поранення отримали 5 людей. Ворог атакував населений пункт сьогодні вранці. Армія рф скинула на місто керовану авіабомбу.

У Донецькій ОДА опікуються ситуацією на Карлівському водосховищі. Ворог зруйнував греблю 12 квітня через що західна частина області залишилися без води. Для вирішення цієї проблеми  залучили і допомогу МК Червоного Хреста України.

До Слов’янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки 23 квітня з 12:30 буде скорочено подачу води. На магістралі триває усунення аварійної ситуації. Щойно роботи завершать, водопостачання буде відновлене.

СБУ затримала на Донеччині рекетирів. За матеріалами слідства, двоє мешканців Курахового «вибивали» кошти за неіснуючі борги зі своїх колишніх працівників. У разі відмови  здирники погрожували фізичним насильством. Слідчі дії тривають.

Нове життя: Екоферма «Козацьке подвір’я» евакуювалась з Донеччини на Волинь. Фермер, з досвідом учасника АТО, перевіз не лише свою родину, а й кіз. На новому місці продовжив родинну  справу: виготовляти кисломолочну продукцію та м’ясні делікатеси.

print