[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

15.04.2024 в 19:10

Росія вбиває цивільне населення. На Донеччині через ворожі обстріли є загиблі та поранені. Всього за добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 59 людей, зокрема діти.

Під удар ворога потрапив Сіверськ: загинули 4 людини. Місто зазнало обстрілу з реактивної артилерії. Єдиний спосіб убезпечити себе — евакуюватися до більш безпечних регіонів України.

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло 18,7 тисячам родин за тиждень. Фахівці енергетичної компанії провели відновлювальні роботи у 73 населених пунктах.

Лави молодих правоохоронців поповнилися випускниками Донецького університету внутрішніх справ. Дипломи отримали 174 курсанти, їм присвоїли звання старший лейтенант поліції. Правоохоронці служитимуть у 20 регіонах України.

Серед школярів Донеччини визначено переможців мистецького заходу «Весна іде – перемогу несе». Протягом березня на конкурс надійшло майже 2000 тематичних фото від учнів та вихованців закладів. Грамотами відзначили 184 учасників.

До 21 квітня триватиме онлайн-реєстрація на відбір до збірної України на «Ігри Нескорених-2025». Відбірковий турнір проведуть з 31 травня по 2 червня. За його підсумками буде сформована команда, яка змагатиметься у Канаді.

print