[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

28.03.2024 в 13:11

Внаслідок обстрілу росіян на Донеччині загинули дві людини, ще одна поранена. Всього за добу ворог відкривав вогонь 18 разів по населеним пунктам області. З лінії фронту евакуйовано 456 осіб. Така оперативна ситуація в області станом на ранок 27 березня.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…
У прифронтових громадах Донеччини залишаються понад три тисячі дітей. Серед них — 23 у населених пунктах Торецької і Курахівської громад, з яких передбачена примусова евакуація дошкільнят і школярів.
https://dn.gov.ua/…/u-prifrontovih-gromadah-donechchini…
Майже 100 га території обстежили піротехніки ДСНС На Донеччині. Протягом минулої доби надзвичайники 21 раз залучались до вилучення та знешкодження вибуховонебезпечних предметів на території Волноваського, Покровського та Краматорського районів.
https://dn.gov.ua/…/na-donechchini-pirotehniki-dsns…
У Костянтинівці газовики повернули газ близько тисячі абонентів. Фахівці відремонтували підземні газопроводи діаметром 100 та 150 мм і фланцеві зʼєднання на газорозподільчому пункті.
https://dn.gov.ua/…/u-kostyantinivci-gazoviki-povernuli…
Три автопідйомники передали донецьким енергетикам. Це спецтехіка для відновлення високовольтних ліній та встановлення електроопор. Загалом, для енергетичних компаній Донеччини закуплять обладнання на загальну суму близько 7,5 млн євро.
https://dn.gov.ua/…/doneckim-energetikam-peredali…
Справи ще 5 зрадників передано до суду. Серед них – снайпер, який стріляв в українських воїнів у Сєвєродонецьку, а згодом воював на Донеччині. П’ятьом підозрюваним загрожує довічне ув’язнення. Служба безпеки України зібрала доказову базу щодо зрадників.
https://dn.gov.ua/…/za-materialami-sbu-suditimut-shche…
Борець із Краматорська Владислав Луб виграв міжнародні змагання у Таллінні. У ваговій категорії 97 кг спорстмен здобув впевнені перемоги в чотирьох боях. Його супротивниками були борці з Мексики, Естонії та Фінляндії та з Ізраїлю.
https://dn.gov.ua/…/borec-iz-kramatorska-vladislav-lub…

print