[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

27.03.2024 в 11:17
Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 26 березня. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуювали 561 особу, у тому числі 53 дитини.
Внаслідок нічного обстрілу Новогродівки 1 людина загинула і 1 зазнала поранень. Росіяни вдарили по місту двома ракетами близько 3:40 — вбили 23-річну жінку. Ще одна жінка отримала легкі поранення і не потребує госпіталізації.
На Донеччині військовослужбовців частини 3035 привітали з 10-ю річницею Національної гвардії України. Захисників та захисниць відзначили нагрудним «Знаком пошани», цінними подарунками та подяками.
На Донеччині продовжують функціонувати 187 пунктів незламності. 175 з них обладнані оптоволоконним підключенням до мережі Інтернет. Усі пункти працюють цілодобово та готові за потреби надавати послуги мешканцям області.
Мешканцям сіл Святогірської громади допомагають з працевлаштуванням та консультаціями. Фахівці центру зайнятості надають послуги не лише в стаціонарних офісі, а й в кабінетах на колесах. Для мешканців села Хрестище провели виїзний захід, де місцеві знайшли роботу.
Творчі й талановиті: школярі Донеччини знають та люблять свій край. Понад 450 учнів закладів освіти області взяли участь у Всеукраїнській виставці-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Журі оцінювали роботи за низкою напрямів.
print