[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання для понад 14 тисяч родин за добу

25.01.2023 в 8:07

За 23 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати електропостачання для жителів 10 населених пунктів, постраждалих через бойові дії. Знову зі світлом понад 14 тисяч родин. Енергетики роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом доби попри обстріли та ракетні удари спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електропостачання у 10 населених пунктів на Донеччині. Це дозволило повернути світло в оселі 14 261 родин на прифронтовій Донеччині.

Активність бойових дій в Донецькій області не стихає. За інформацією Міністерства оборони, ворог продовжує вести наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках. крім того, Сили оборони відбили атаки ворога в районах 10 населених пунктів на Донеччині.

Наразі без світла поки що залишається 101 населений пункт, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 335 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print