[bvi]
  • Українська
  • English

Діалог із сільгоспвиробниками

26.09.2019 в 10:03

Діалог із сільгоспвиробниками триває
Нещодавно у м. Покровськ відбулася зустріч у форматі «круглий стіл» за участі аграріїв та фахівців Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області, з актуальних питань повноти та своєчасності сплати податків, зборів та єдиного внеску, дотримання податкового та трудового законодавства.
Учасники заходу обговорили перспективи нарахування та сплати податків у вересні ц.р., зокрема ПДВ, податку на доходи фізичних осіб та військового збору, повноти виплат доходів громадянам за оренду земельних паїв.
Окремо зупинились на питаннях прозорості ведення господарської діяльності та уникнення ризиків в роботі сільськогосподарських підприємств.
Не оминули увагою і таке важливе питання, як легалізація доходів, виплати заробітної плати та трудових відносин, підвищення рівня заробітної плати.
Запрошені мали нагоду поспілкуватись не лише з податківцями, а й між собою, обговорити спільні проблеми, поділитися досвідом.
«Ми відкриті до діалогу з платниками та зацікавлені в посиленні комунікацій з бізнесом. У нас спільні цілі – економічний розвиток нашої країни та добробут громадян» – підсумувала заступник начальника Покровсько-Добропільського управління – начальник Покровського відділу податку на додану вартість Ірина Малахова.

print