[bvi]
  • Українська
  • English

День шахтаря

27.08.2023 в 10:15

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Шановні земляки!

Щиро вітаємо працівників вугільної промисловості та їх родини з Днем шахтаря та Днем шахтарських міст Покровського району!

Вугільна галузь є важливою складовою вітчизняної економіки та енергетичної безпеки нашої країни. Заслуга кожного з гірників – це тепло та світло в наших оселях, безперебійна робота теплової генерації, стабільне проходження опалювального сезону.

Шахтарська праця – це щоденний подвиг, втілення стійкості, високого професіоналізму та самовідданості. Саме в цю професію приходять мужні, надійні, сильні духом та витривалі люди, які в найскладніших умовах видобувають «чорне золото».

Сьогодні, коли йде війна російської федерації проти України, багато наших земляків стали на захист рідної країни. Своєю героїчною працею та самовідданим служінням ви доводите, що наші люди непереможні та нескорені.

Шановні шахтарі, висловлюємо слова подяки за вашу героїчну та самовіддану працю. Зичимо вам міцного здоров’я, незламності духу, наснаги та нових трудових звершень на благо українського народу, в ім’я зміцнення та процвітання нашої Держави!

Разом до перемоги – все буде Україна!
Слава Україні! Героям Слава!
Покровська райдержадміністрація,
районна військова адміністрація,
Покровська районна рада

print