[bvi]
  • Українська
  • English

День Конституції України

28.06.2023 в 9:08

Шановні земляки!
Щиро вітаємо вас із визначним державним святом – Днем Конституції України!
В умовах широкомасштабної військової агресії з боку російської федерації проти України, наша Конституція ще більше об’єднує Український народ в єдине ціле для захисту свого права на вільне життя в суверенній і незалежній, демократичній, соціальній, правовій державі.
Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни. Демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, ствердивши соборність та свободу, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій неоголошеній та підступній війні з російським агресором. Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть в Україні.
Дякуємо усім, хто кожен на своєму фронті, разом з вірою в Збройні сили України, наближають нашу Перемогу.
Бажаємо добра і мирного неба, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки – усім українцям і особливо нашим бійцям, які сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу рідну землю та її народ, Конституцію України від підступного ворога, кривавого окупанта.
Стоїмо разом, плече до плеча! Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні! Героям Слава!
Покровська райдержадміністрація,
районна військова адміністрація,
Покровська районна рада

 

 

print