[bvi]
  • Українська
  • English

День Героїв Небесної Сотні

20.02.2023 в 8:21

День Героїв Небесної Сотні

Шановні земляки!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше європейське майбутнє.

Ми пам’ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли загинула Небесна Сотня.                 У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші. На таке здатні тільки справжні герої. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров’ю кращих синів України.

Боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Сьогодні  наші мужні співвітчизники захищають Україну від російського агресора.                Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, свою рідну Батьківщину.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність, навчилися бути небайдужими.              В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв та не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстоював європейське майбутнє для кожного з нас.

Вічна пам’ять Героям!

райдержадміністрація,

районна рада

print