[bvi]
  • Українська
  • English

Зустріч з представниками італійської міжнародної благодійної організації «EMERGENCY»

26.10.2023 в 18:42

26 жовтня 2023 року голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ разом із заступником голови райдержадміністрації Олександром ФОМЕНКОМ та начальником управління з питань розвитку територій та інфраструктури Аллою ПАВЛІЧЕВОЮ провели робочу зустріч з представниками італійської міжнародної благодійної організації «EMERGENCY».

Обговорили проблемні питання у районі, пов’язані з наданням медичних послуг та потребами територіальних громад в медичному обладнанні.

На зустрічі сторони розглянули питання щодо сприяння в забезпеченні в першу чергу Білозерської, Шахівської, Криворізької та Гродівської територіальних громад якісними медичними послугами.

Володимир ЗАМОТАЄВ зазначив, що незважаючи на військовий стан, нові та ефективні методи лікування, які стали можливими завдяки прогресу та досягненням медичної науки, повинні бути доступні всім пацієнтам на рівній основі та без дискримінації.

Голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації подякував представникам Міжнародної благодійної організації «EMERGENCY» за запропоновану гуманітарну допомогу для мешканців Покровського району Донецької області.

print