[bvi]
  • Українська
  • English

Зустріч з представникам Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги

18.03.2024 в 17:05

Сьогодні, 18 березня 2024 року, при сприянні Донецької обласної державної адміністрації, у Покровській районній державній адміністрації пройшла робоча зустріч з представникам Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги (далі – Кластер).

На зустрічі були присутні керівниця східного підрозділу Кластеру з питань житла та непродовольчої допомоги пані Рене Ванвьїн, молодший радник Кластеру пані Юлія Трало, представники БО БФ “Янголи Спасіння”, міжнародної гуманітарної організації «Людина в біді» в Україні, БО “БФ “Адра Україна”, МБО “ПРОЕКТ ХОУП В УКРАЇНІ”, директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Оксана Головко, начальники районної та місцевих військових адміністрації.

Кластер з питань житла вже не перший рік надає допомогу людям у сфері відновлення, ремонту та відбудови житлових об’єктів, облаштування МКП, розповсюдження товарів та наборів в рамках підготовки до зимового періоду тощо. У Донецькій області цим напрямом діяльності займається Східний підрозділ Кластеру.

Спільно з Донецькою обласною державною адміністрацією, Східним хабом Кластеру впродовж зимового періоду 2023-2024 років було здійснено екстрене реагування та надання допомоги постраждалому населенню у вигляді твердого палива, опалювальних приладів, зимових наборів непродовольчих товарів, одягу.

Під час зустрічі було обговорено основні проблемні питання взаємодії та подальшу співпрацю між гуманітарними організаціями та територіальними громадами Покровського району.

print