[bvi]
  • Українська
  • English

Зі світлом домівки ще понад 6 тисяч родин: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує ремонти мереж після обстрілів

14.06.2024 в 12:50

За вчора спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику в одному населеному пункті, знеструмленому обстрілом. Знову отримують електропостачання понад 6 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе задля відновлення світла на Донеччині, щойно це стає можливим.

За 13 червня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли виконати ремонти низки пошкоджень мереж та відновити електропостачання одного населеного пункту. Знову зі світлом оселі 6 120 родин.

На Донеччині зберігається важка ситуація через активні бойові дії на території регіону. За інформацією Генштабу, минулої доби найгарячішою залишалася обстановка на Покровському напрямку,  де ворог 32 рази атакував наших захисників.

Пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли продовжуються. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 842 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print