[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській райдержадміністрації

25.06.2024 в 14:20

25 червня 2024 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Олександра Фоменка пройшло засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській райдержадміністрації.

На порядку денному було розглянуто декілька питань.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Удачненської селищної ради доповіла про стан національно-патріотичного виховання в Удачненській громаді. Як зазначила у своїй доповіді Вікторія Вікторівна: «У сучасних умовах національно-патріотичне виховання молодого покоління набуває особливої актуальності і є важливою складовою загального виховного процесу, включаючи в себе як моральне, естетичне та правове виховання, так і екологічне».

Під час обговорення другого питання Валентина Димитрова – представниця ГО «Відродження», заступник голови координаційної ради доповіла про діяльність ГО «Відродження», ГО «Молодіжне об’єднання «Студленд» та скаутського осередку Пласту – Національної скаутської організації України.

print