[bvi]
  • Українська
  • English

З початку тижня ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 26 тисяч родин

02.05.2024 в 12:38

За три доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових виконати низку ремонтів та відновити електропостачання 38 населених пунктів, знеструмлених через обстріли. Світло знову повернулося в оселі понад 23 тисяч родин. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно це стає можливим та військові надають дозвіл на проведення робіт.

З 29 квітня по 1 травня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли усунути низку пошкоджень мереж та обладнання і повністю чи частково відновити електрику у 38 населених пунктах Донеччини. Це дало змогу повернути світло у домівки 26 341 родини.

Донеччина залишається ареною найбільш активних боєзіткнень. За інформацією очільника області Вадима Філашкіна, за добу ворог 18 разів обстріляв населені пункти регіону.

Через бойові дії на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 799 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює близько 70 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (063/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print