[bvi]
  • Українська
  • English

Вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні

08.05.2024 в 15:29

8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

В Україні День пам’яті та примирення встановлений згідно з Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років». Цей день встановлений задля вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих.

З нагоди цієї пам’ятної дати у Покровську, біля пам’ятника загиблих у роки Другої світової війни, пройшов меморіальний захід, участь у якому прийняли начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, керівництво Покровської міської військової адміністрації, представники ради ветеранів та силових структуру, а також небайдужі мешканці міста.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до братської могили, усі присутні вшанували пам’ять загиблих українців, які стали жертвами цієї війни.

Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну! Вічна пам’ять усім загиблим під час Другої світової війни!

Слава Україні!

print