[bvi]
  • Українська
  • English

Вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

04.06.2024 в 17:26

Сьогодні, 04 червня, в Україні вшановують пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації.

Починаючи з 2014 року, через військову агресію українські сім’ї та діти перебувають у постійній небезпеці, зазнають дискримінації, отримують травми, поранення, втрачають життя. Смерть дитини – це найстрашніше, що може бути для батьків, та і для усього людства.

З нагоди вшанування пам’яті усіх загиблих янголят, в м.Покровськ пройшов меморіальний захід, участь у якому прийняло керівництво Покровської районної державної адміністрації, районної військової адміністрації, Покровської районної ради, Покровської міської військової адміністрації та представники силових структур. Усі присутні хвилиною мовчання та участю у щорічній меморіальній акції «Голоси дітей», започаткованій першою леді Оленою Зеленською, вшанували пам’ять загиблих діточок, життя яких забрала жорстока війна.

Наші діти гідні того, щоб жити, навчатись, розвиватись та просто бути щасливими. Але, на жаль, факти вбивств та поранень українських дітей, їх депортації та примусового переміщення росією, є свідченням геноциду українського народу через дітей та злочинів проти людяності.

Вічна пам’ять маленьким янголяткам, які не дочитали книжки, які не догралися з друзями , не нараділися сонцю і життю…

print