[bvi]
  • Українська
  • English

Відкриття Консультаційного пункту первинного соціально-психологічного консультування в с. Лисівка

02.11.2023 в 20:22

Голова Покровської РДА, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ взяв участь в урочистому відкритті Консультаційного пункту первинного соціально-психологічного консультування в с. Лисівка Покровської територіальної громади

Соціально-психологічна допомога особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі у спеціально облаштованих пунктах і центрах в Покровській громаді почали надавати у 2021 році. Поступово така допомога стала доступною не лише мешканцям Покровська, а й старостинських округів . Станом на сьогодні Покровська громада стала першою на Донеччині, яка відкрила одразу 5 таких пунктів.

Днями такий пункт відкрили у Лисівському старостинському окрузі. На офіційне відкриття пункту завітали почесні гості: начальниця управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна, керівники Покровської районної та міської ВА Володимир Замотаєв та Сергій Добряк, представники соціальних служб та ювенальної поліції Покровського РУП.

«Сьогодні у нас дуже велика знакова подія, ми відкриваємо консультаційні пункти для допомоги постраждалим від домашнього або гендерно зумовленого насильства. Хотів би подякувати всій нашій команді, заступникам та всім, хто причетний до цього. Адже, лише спільними зусиллями ми зможемо досягти неабияких успіхів у розвитку та розбудові нашої громади та країни в цілому», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Варто зазначити, що поточні ремонти та оснащення таких консультаційних пунктів відбулось завдяки тісній співпраці Покровської МВА з міжнародним Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні та за підтримки громадських організацій.

print