[bvi]
  • Українська
  • English

Успішне працевлаштування – це реальність

09.04.2024 в 9:15

Російське повномасштабне військове вторгнення принесло багато лиха, але не зламало українців, а зробило сильнішими. Однією з головних проблем, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, є проблема знайти стабільну роботу.

В жовтні минулого року до Покровського міського центру зайнятості Донецької області за допомогою у працевлаштуванні звернулась пані Яна. Фахівцями центру було надано повний спектр соціальних послуг внутрішньо переміщеній особі. Молода активна дівчина шукала роботу і мала досить високий рівень вмотивованості до праці, а також бажання мати стабільний заробіток та впевненість в завтрашньому дні. В той же час до служби зайнятості за допомогою в укомплектуванні вакансії «кухар» звернувся фізична особа-підприємець Дорофєєв Богдан.

Пані Яна пройшла професійне навчання шляхом стажування на робочому місці. З перших же днів стажування пан Богдан побачив, що саме такий працівник потрібен в його дружню команду.

За результатом співбесіди з роботодавцем пані Яна незабаром стала до роботи в закладі, де реалізовує свої вміння і навички. Дівчина вважає, що кухар не лише готує страву, а вкладає частинку своєї душі задля гарного настрою і задоволення відвідувачів! Таким ставленням Яни до роботи звісно задоволений і підприємець, який в свою чергу скористався правом на отримання компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

print