[bvi]
  • Українська
  • English

Урочистий захід з нагоди 210-ї річниці від дня народження видатного поета, живописця, громадського діяча, генія української літератури – Тараса Шевченка.

09.03.2024 в 11:09

Сьогодні у м.Покровськ відбувся урочистий захід з нагоди 210-ї річниці від дня народження видатного поета, живописця, громадського діяча, генія української літератури – Тараса Шевченка.
На заході були присутні голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, керівництво Покровської міської військової адміністрації та представники силових структур.
Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко залишатиметься в пам’яті нащадків, бо він став символом боротьби за свободу та незалежність не одного покоління українців. І сьогодні, у XXI столітті, коли нашу країну вчергове намагаються знищити, слова Шевченка додають усім нам сил для протистояння:
Свою Україну любіть. Любіть її… во время люте,
В остатню, тяжкую минуту
За неї господа моліть.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника славетного українського митця, усі присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув за Україну.

print