[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації

30.08.2023 в 19:14

30 серпня 2023 року голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир Замотаєв, взяв участь в засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації, яке відбулось під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Юлії Костюніної.

В області триває робота Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації.

На засіданні значну увагу було приділено питанню реалізації ветеранської політики по підтримці Захисників та Захисниць України на території області.

Крім того, представник БФ «Право на захист» Андрій Цариценко розповів про поновлення діяльності фонду у Донецькій області для надання допомоги особам, що постраждали від військової агресії російської федерації проти України, а також приймаючим громадам та поділився планами подальшої співпраці з місцевими органами влади.

print