[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в робочій нараді

09.11.2023 в 20:30

Під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулось обговорення стану облаштування укриттів у закладах освіти області. В онлайн режимі участь в робочій нараді взяв заступник голови Покровської райдержадміністрації Олександр Фоменко, разом з начальником управління з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Надією Масло.

Представники військових адміністрацій територій можливих бойових дій доповіли про стан реалізації заходів та проєктів з облаштування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту у закладах освіти. Були обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення. Посадовці поінформували про плани до кінця 2023 та на початок 2024 року.

Заступниця голови облдержадміністрації Юлія Костюніна акцентувала увагу на проєктах, що реалізуються у 2023 році за рахунок коштів державних субвенцій, та наголосила на необхідності їхнього завершення до кінця поточного року. Вона також зазначила, що розроблені цього року проєкти будівництва, роботи за якими не розпочато, стануть основою для формування планів роботи у зазначеному напрямку на 2024 рік.

Довідково: станом на 01.11.2023 завершено реалізацію заходів у 5-ти закладах, у 93 триває реалізація. Розроблено проєктно-кошторисну документацію та отримано позитивні експертні звіти за 55 проєктами будівництва з облаштування укриттів у закладах освіти.

За інформацією Департаменту освіти і науки облдержадміністрації

print