[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обласній онлайн нараді

22.03.2024 в 14:27

22 березня 2024 року під головуванням в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Олександра Лихача було проведено онлайн нараду з питання виконання розпорядження голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації від 29.03.2023 року №116/5-23 «Про організацію роботи щодо визначення шкоди та збитків, заподіяних лісовому фонду Донецької області внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України». На нараду були запрошені представники від районних державних адміністрацій, південно-східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства, державної екологічної інспекції у Донецькій області, а також постійні лісокористувачі, власники лісів на земельних ділянках лісогосподарського призначення та користувачі мисливських угідь.
Від Покровської райдержадміністрації участь в обговоренні питань з порядку денного прийняли заступник голови райдержадміністрації Олександр Фоменко та начальник відділу з питань екології райдержадміністрації Інна Коваленко.
Під час наради було розглянуто практичне застосування методики визначення шкоди та збитків, заподіяних лісовому фонду внаслідок збройної агресії російської федерації на території Донецькій області.

print