[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обласній онлайн-нараді

27.12.2023 в 22:53

Заступник голови Покровської РДА, районної військової адміністрації Олександр Фоменко взяв участь в обласній онлайн-нараді на якій обговорили механізми забезпечення якості освіти області в умовах організації навчання в дистанційному форматі. Нарада відбулась під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної за участі заступників керівників військових адміністрацій, керівників органів управління освітою територіальних громад.

У ході наради висвітлено результати вивчення рівня сформованості предметних компетентностей в учнів 9, 11 класів закладів загальної середньої освіти області, проведеного Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Надано пропозиції та рекомендації для подальшої роботи у напрямку покращення рівня сформованості предметних компетентностей учнів.

Обговорено результати аналізу роботи освітніх консультаційних пунктів у територіальних громадах області, та необхідність збільшення охоплення дітей, що залишаються в громадах, освітніми консультаціями та психологічною підтримкою.

Розглянуто питання забезпечення учасників освітнього процесу комп’ютерною технікою, підручниками, стану реалізації заходів чи проєктів з облаштування укриттів у закладах освіти у 2023 році.

print